Skocz do zawartości
Mr. D

Samorozwój

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Wichura pisze:

To słabo liczysz lub nie wiesz gdzie patrzeć. Oczywiście reprezentantów i reprezentantek "ściany wschodniej" jest (z wielu powodów) mniej niż osób z Wawy, Poznania czy Wrocławia niemniej są. Sam miałem dotąd dwie kochanki ze ściany wschodniej (a wcale specjalnie nie szukam) więc potwierdzam ich istnienie. Co do drugiej kwestii dziś właśnie jadę na ścianę wchodnią po znajomą z forum z którą następnie jutro jedziemy na zlot. Widocznie jestem mniej leniwy. 

Z tym ze moge policzyc na palcach dwoch rak faktycznie troche zminimalizowałem, ale tez nie uwazam ze jestem leniwy i nic nie robie, jesli do kogos napisalem wiadomosc i nie mam zadnego odzewu to mam pisac lisciki? Moze zle robie ale czasami po jednej wiadomosci odpuszczam a zawsze po dwoch, moze komus nie spodobalem sie fizycznie czy cos.

5 godzin temu, Wichura pisze:

W swoim pierwszym poście z jednej strony piszesz, że faceci idą na łatwiznę i jest to mega słabe z drugiej sam przyznajesz że w Twojej okolicy to chyba nikogo nie ma a dalej to Ci się jeździć nie chce. Jednocześnie ubolewasz nad tym, że faceci nie dostają tutaj takiej atencji jak kobiety lub że Twoje posty nie cieszą się taką popularnością jakbyś chciał i oczekiwał. Chcesz pouczać innych facetów a kobiety mniej lub bardziej otwarcie krytykujesz (choć tutaj trzeba przyznać, że facetów także). Zbierając to wszystko razem wybacz ale zapachaniało mi trochę narcyzami

Tutaj troche rzeczy potwierdze troche naprostuje. Czy uwazam ze faceci ida na latwizne? Tak, ale co do jazdy to juz zalezy, kazdy ma swoje zycie i ogromna Cześć wolałaby miec kochanka pod reka aby w ciagu kwadransu mogl byc anizeli umawiac sie z kilku dniowym wyprzedzeniem (doswiadczenia oparte na realnych przezyciach). A co do moich postów to srednio wyglada jakikolwiek brak reakcji ale tak naprawde nie boli mnie to jakos mocno. Jesli chcesz mozesz jako moderator nawet skasowac caly watek. A co do narcyzów to trzeba mieć też jakies zalety czyz nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...