Skocz do zawartości
para93

PRIVE swingers club Lubliniec

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzałam, nie znalazłam wątku dotyczącego tego miejsca. Czy ktoś odwiedził ten klub i może się podzielić wrażeniami? Chodzi o wszystko, od klimat, muzykę, po wyposażanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Byłem swego czasu raz. To moja pierwsza wizyta, więc i stres nieco mi towarzyszył. Wrażenia w porządku, jak na pierwszy raz raczej pozytywne. Na początku impreza na parterze niczym na dyskotece. Obok bar. Po godz. 23 chyba otwierała się góra. Wiele par umawiało się między sobą na innym portalu i przychodzili wspólnie. Wiele osób w ogóle przyjeżdżało już jak się otwierała góra, pomijali dyskotekę.

Towarzystwo nie do końca mi odpowiadało, wydawało się być specyficzne... Klub naprawdę spory, można znaleźć dla siebie miejsce, choć prywatne pokoje momentalnie były zapełnione i niedostępne. To co mnie osobiście nie rzuciło się w oczy, ale znajomym owszem, w łazience pozostałości po narkotykach... Towarzystwo w dużej części po prostu po różnych środkach.

Jeżeli chodzi o wyposażenie to raczej nie mogę mieć zastrzeżeń, bo tematyczne pokoje, strefy do zabaw, każdy znajdzie coś dla siebie. Prześcieradła, ręczniki i gumki wszechobecne.

To co mi się podobało to ochrona, której na pierwszy rzut oka nie widać, ale dba o bezpieczeństwo pośród gości.

Miejsce fajne, jeśli ktoś lubi duże kluby, przestrzeń. Choć szczerze mówiąc Libertin w Bielsku zdecydowanie bardziej mi się podobał niż Prive.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak z czystoscia i jakoscia wyposazenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...