Skocz do zawartości
martin.pol

Pokazać żonę jej koledze lub jej ex

Rekomendowane odpowiedzi

Już ładnych parę lat temu pokazałem mojemu kumplowi, kilka nagich fotek mojej ówczesnej dziewczyny. Był bardzo zdziwiony moim posunięciem, ale jednocześnie mega zachwycony. Na tyle, że tego samego dnia pytał mnie ze dwa razy czy mogę mu pokazać je kolejny raz 😁

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2025 o 19:04, Adek_nie_jadek pisze:

Ja myslalem o tym by niby to "przypadkowo" wyslac nagie zdjecie mojej kobiety mojemu przyjacielowi, wyslac poczekac az odczyta i usunac, ze to niby pomylka. Boje sie tylko, ze zdarzy zrobic screen a nie chcialbym zeby mial takie zdjecia zapisane. W realu to nie wchodzi w gre, jakos mam blokade przed takimi rzeczami. 😂 

Jak mi napisze, ze ktos sie ja obcinal wzrokiem to jestem mega podjarany. A jak jestem z nia i ktos to robic to zazdrosc bierze gore. Moze dziwne ale tak mam 😂

My właśnie ostatnio tak zrobiliśmy - w sensie wysłałyśmy ‚przypadkiem’ już nawet do dwóch osób. Nie kasowaliśmy ich, tylko zostawiliśmy na podziwianie!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.06.2026 o 09:27, rodinad8890 pisze:

My właśnie ostatnio tak zrobiliśmy - w sensie wysłałyśmy ‚przypadkiem’ już nawet do dwóch osób. Nie kasowaliśmy ich, tylko zostawiliśmy na podziwianie!

I jakie reakcje? 😄

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.06.2026 o 10:27, rodinad8890 pisze:

Na pewno warto być Waszym znajomym 😎

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Adek_nie_jadek pisze:

I jakie reakcje? 😄

Obie ‚udane’ i panowien dali złapać się na haczyk.

Pierwszy kolega - kilka tygodni temu byłem na wyjedzie służbowym i wieczorem z Panią uprawialiśmy mocny sexting. Wiem, że kolega bardzo się podoba Pani i o nim fantazjuje. Zaczynaliśmy się nakręcać pisząc, że z chęcią podesłalibyśmy Nasz ostatni filmik. Pani na nim bawi się wibratorem, a ja wkładam kulkę do cipki, nogi całkiem szeroko rozwarte. Całość z bliska, dobrze oświetlone, widać bardzo dobrze całość. Podesłałem filmik i udałem, że tęsknię za tym i do zobaczenia w domu. Kolega odczytał, zażartował, więc widać było że wszystko doszło. Ja stwierdziłem, że filmiku nie kasuję i niech zostanie z pełnym widokiem na pieszczoną cipkę u niego. Przypadkowo - kilka dni później wszyscy się spotkaliśmy. Kolega zachowywał się dobrze, a gdy Pani wyszła do łazienki powiedział, że super filmik i z chęcią możemy podsyłać więcej.

Kilka dni później powiedziałem o tym Pani kiedy mieliśmy ognisty wieczór, a ja zrobiłem doskonałe zdjęcie Jej twardych, napalonych piersi ze stojącymi sutkami i seksowniej bieliźnie. Postanowiliśmy od razu wysłać do owego kolegi.

Następnego dnia zadzwonił i chciał porozmawiać i spotkać się, więc widać było, że zdjęcia na niego działają. 
Zaprosiliśmy go do nas, napiliśmy się wina i posiedzieliśmy na balkonie. Pani kusząco była ubrana w czarną obcisłą sukienkę, koronkowe stringi. Wieczorny chłód uwypuklił brak stanika i sterczące z chłodu sutki. Kolega zdecydowanie zwrócił

ma to uwagę, rozmawialiśmy też o seksie i doświadczeniach grupowych. Wiem, że Pani to absolutnie fantazjuje w tej konfiguracji z nim, więc raczej wszyscy dążymy do pełnoprawnego trójkąta z penetracją. Mamy się widzieć, w połowie miesiąca, więc pewnie wtedy się okaże na ile posuniemy się do przodu.  Myślę, że jednak droga jest oczywista. Nawet ostatnio gdy wysłała mi zdjęcie w seksownym czerwonym body - zapytała czy mogę podesłać tą fotkę koledze i zapytać czy lubi czerwony. Historia pewnie zakończy się penetracją i trójkątem.

Drugi - wiem, że mocno interesuję się Panią i z Nią firtuje, ale do tej pory każda ze stron  zachowywała się ‚profesjonalnie’. Też kilka dni temu pieściłem Jej piersi i zrobiliśmy z tego zdjęcie. W nakręceniu podczas nocy podesłaliśmy mu je z telefonu Pani wraz z zapytaniem czy ‚chciałby kiedyś dołączyć’. Rano odpisał, że potwierdza i kiedy wróci do Warszawy z chęcią spotka się z nami na spotkanie, by porozmawiać na temat, więc tutaj - też in Progress! 

W wielkim skrócie - wysyłajcie zdjęcia swoich Hotek - potrafią zaprowadzić w całkiem ciekawe miejsca!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, parttimelover pisze:

Na pewno warto być Waszym znajomym 😎

Pani lubi takie akcje, to nakręcające, więc dzieją się także rzeczy z przyjemnością. Dziękujemy za miłe słowa!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...