Skocz do zawartości
HotGirl40

Pierwszy raz - dwie opcje

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem daleka od udzielania komuś porad w takich kwestiach, tak samo jak nigdy nie zadawałam na forum pytania, co będzie lepsze dla mnie/ dla mnie i partnera, bo to jest sprawa indywidualna. Każdy ma inne potrzeby i doświadczenia i większość sugestii i tak się nie sprawdzi w Twoim przypadku.

Mam też stanowczo za mało „informacji wejściowych”, żeby coś oceniać i wysuwać wnioski. Ale ponieważ piszesz, że „cuckold to Twój pomysł, który zrodził się w trakcie małżeństwa, a mąż się waha, bo ma uległą naturę tylko w sferze seksualnej z Tobą” i „na razie w ogóle nie był gotowy na więcej niż Twój flirt i blokował kolejny krok w ostatniej chwili”, to jedyne co Ci poradzę, to wsłuchaj się w siebie, co Cię napędza, ale też nie spiesz się i jak najwięcej rozmawiaj z mężem. Bez względu, kto dominuje w małżeństwie/związku, a  kto ulega, kto „zdradza”, a kto jest stroną „zdradzaną”, kto się puszcza, a kto nie - druga strona to nadal pełnoprawny partner, człowiek posiadający swoje emocje, potrzeby i któremu należy się pełen szacunek i któremu nie można odbierać decyzji, z czym się czuje komfortowo. Być może mąż nie jest gotowy ani na pierwsze ani drugie Twoje rozwiązanie. Może wolałby klasyczny trójkąt na początek, w którym aktywnie uczestniczy. Dla wielu to i tak jest duży krok i przesunięcie swoich granic. Może też nigdy nie być gotowy na więcej niż Twój flirt. I taką sytuację też warto wziąć pod uwagę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...