Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie mówiła tylko kurwa jaki jest duży i gruby i taki sztywny. Nie trwało to długo nasz gość spuścił się dosłownie po minucie w gumce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszał, że to nie jego wina tylko żona mu się mega podoba plus ta sytuacja i wyszedł do łazienki. Żona spojrzała na mnie i powiedziała wiem, że tego chcesz rogaczu wyliz moja cipe. Nie musiała powtarzać smakowała latexem co było mega podniecajace. Lizalem ją do orgazmu. Powiedziała, że najlepiej na świecie liżę cipke i ze bardzo mnie kocha. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz gość miał 20 lat bardzo młody więc szybko się regenerował, kiedy wyszedł, powiedział, że się poprawi. Żona kazała się. Mu. Położyć na Łóżku i zaczęła mu obciągać, kiedy ja siedziałem na kanapie. W trakcie powiedziała nagrywaj to i rób zdjęcia. Poprosiła mnie też o gumkę. Dałem ją, założyła ustami i usiadła na nim. Ujezdzala go dłuższą chwilę, w trakcie pytając się mnie czy mi się. Podoba, potem smienili pozycje od tyłu i na boku. W trakcie mówiła znajomemu, że jak będzie blisko żeby dał znać. Kiedy miał dojść kleknela i przyjęła wszystko na twarz aż spływało po jej dużych cuckach. Najlepsze jest to że ze mną była przeciwna temu, mówiła że jestem zboczony. Trzymając jego kutasa w ręce zapytała czy mi się podoba i poprosiła o papier żeby się wytrzeć. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wszystkim dała mi buziaka było to dziwne jednak mega mnie to podniecało. Kiedy kolega był w łazience żona dołączyła do niego i wspólnie się myli i bawili. W trakcie żona się wypiela, powiedział, że nie ma gumki jednak włożyła na chwilę jego. Kutasa w cipke żeby poczuł jak smakuje i kazała wyjść. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prysznicu kazała mu się ubrać i wyjść, podziękowała i kazała zostawić numer telefonu. Kiedy drzwi się zamknęły...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszedł rozpłakała się i mnie przepraszała za wszystko i prosiła, żebym jej nie zostawiał, że była pijana itd. Pocałowałem ją i powiedziałem, że ją strasznie kocham i to było moje Marzenie, które spełniła. Że odważyła się po alkoholu, a wcześniej się tego wypierała, że nigdy tego Joe zrobi. Długo rozmawialiśmy o tym. I bzykalismy się całą noc. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu sama się przyznała, że to o czym mówiłem ją kręci, jednak się bała. Mówiła, że mega się spodobał ten kolega i jego kutas. Sama powiedziała, że mnie kocha i mojego kutasa, ale z nim doszła 6 razy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznała się że miała kiedyś mega dużego byłego chłopaka który ją zranił i miał 22 cm i brakowało jej tego. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...