Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczął mnie przepraszać. Złapałem go i spojrzałem na żonę w tym momencie podeszła do niego, rozpieła pasek i wsadziła jego kutasa do buzi. Ja w trakcie z nim rozmawiałem i zapytałem o czym mówił czy mu się nie podoba. Po chwili zapytał czy to wszystko prawda, spojrzałem mu w oczy i powiedziałem wypierdol Moją żonę Bracie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odwrócił ją od tyłu i w nią wszedł, tylko było słychać jęk. Żona kazała mi usiąść na kanapie i oberwać. Byłem bez spodni i bawiłem się kutasem obserwując ich zabawę. Po chwili położył się i kazał na sobie usiąść, ona opierała się rękami na jego klatce i mocno wzdychała po chwili zaczęła mocno oddychać i doszła pierwszy raz. On się tylko uśmiechnął. Po chwili kazał jej zejść i zacząć obciągnać, kiedy to robiła pytała się z jego kutasem w buzi czy mi się podoba. Po chwili powiedziała, że zrobi mi pokaz żebym to nagrywał, więc złapałem telefon i tak robiłem. Siadła na nim na odwróconego jeźdźca żebym widział dokładnie jej cipke i się śmiała. Kazała podejść i pokiwała palcem powiedziała że tylko rączka i zaczęła walić mi konia po 40 sekundach spuściłem się na podłogę, a ona znowu Doszła mówiąc o kurwa ale mnie to podnieca. Strasznie ją to podnieciło. Zeszła z Piotra i zaczęła mu obciagac i mówić żeby się spuścił, powiedział, że na trzeźwo to nie tak szybko i za chwilę ona się spuści. Położył ją na plecach i zaczął obrabiać jej cipke językiem, palcami i kutasem tylko delikatniei potem mocniej aż w końcu był squirt i żona mocno trysnela. Wtedy o w nią wszedł z mocnym tępem i doszedł wychodząc z cipki i spuszczając się na cycki. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy spojrzał na mnie i zapytał.. M o to ci chodziło. Ja ze stojącym kutasem odparłem że tak, wtedy on znowu wszedł w jej cipke kutasem z którego kapało sperma i znowu zaczął ją ruchac mega mocno w trakcie żona znowu doszła mówiąc że tego jej trzeba i po 3 minutach było widać jak Piotr ma skurcze wchodząc mocno w żonę. Spojrzał na mnie i powiedział, że się spuścił i teraz moja kolej i wyszedł do łazienki. Moja żona leżała w rozkroku z mokrą cipka w spermie. Wszedłem i pytałem czy się jej podobało. Złapała mnie za kark i podziękowała za jego kutasa i poprosiła żeby się w jej spuścic że mnie kocha. W trakcie znowu miała mocny orgasm i chwilę potem dam doszedłem w jej cipce... 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Piekielna_parka pisze:

Mamy nadzieję, że się podoba nasza historia 😍

Oczywiście że się podoba,  przede wszystkim czuć w niej prawdziwe emocje i to jest w niej najfajniejsze 

• Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nic piękniejszego niż wejść po spuście kochanka... 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy leżałem na niej z kutasem w środku powiedziała do ucha że mnie bardzo mocno kocha. Zapytała czy się mnie podobało, stwierdziłem, że oczywiście. Spojrzała na mnie i poprosiła, żeby wylizać jej cipke jak Piotrek nie widzi (widziała ze się przed nim krępuje). 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musiała 2 razy powtarzać i to zrobiłem. Potem dałem jej namietnego buziaka z jego spermą popatrzyła na mnie i powiedziała że mnie kocha. 

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...