Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Poprosiła żebym jej wylizał cipke zanim on w nią wejdzie i w tym czasie ona mu obciagala. Nie musiała mnie prosić, tylko tak zrobiłem Lizałem jej cipke, bawiąc się swoim kutasem myśląc o tym co będzie dalej. Nie wytrzymałem i podszedłem do żony żeby spuścic się jej na cycki. Złapała mnie za kutasa trzepiąc go i w końcu spusiclem się na podłogę. Śmiała się i mówiła jesteś prawdziwym rogaczem, dała mi namietnego buziaka wyjmując chwilę wcześniej jego kutasa z buzi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jego kutasa był naprawdę duży, był podobnie długo jak masz pierwszy kochanek jednak był dużo grubszy. Był naprawdę ogromny. Zanim się spotkaliśmy i jak z ni pisałem wysyłał mi zdjęcia i pisał że jest duży, jednak na żywo jest zupełnie inaczej. To co pisał było prawdą. Jak pytał czy żona da radę wysmialem go, a na żywo serio. Się mad tym zastanawiałem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszedł w końcu ten moment, żona kazała mi podejść dała mi dużego buziaka i zapytała czy jestem tego naprawdę pewien, zapytałem czy ona również kiedy potwierdziła znowu ją pocałowałem. Spojrzała na Mnie i zapytała jak kot ze Shreka że jej marzeniem jest to żebym włożył kutasa naszego kolegi w jej cipke. Znowu mega mi stanął mimo, że nie jestem bi, nasz. Kolega się uśmiecha i zapytałem czy mogę. Zabrałem. Jego dużego. Kutasa i delikatnie wsadziłem w cipke żony. Potem usiadłem na kanapie i obserwowałem. Żona też bardzo dbała i pytała czy ma gumkę. Kiedy usiadłem na kanapie obserwowałem jak jego kutasa centymetr po centymetrze wchodzi w cipke mojej żony. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku było delikatnie z czasem przyspieszał i po chwili moja żona doszła pierwszy raz mówiąc "ja pierdole tego potrzebowałam" kiedy się trząsła on nie przrywał. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że uraczysz forum zdjęciem żonki jeśli ci pozwoli 😏

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnie dając kutasa do jej buzi... Dał jej buziaka i poszedł do łazienki. Żona spojrzała na mnie, kiwneła palcem i kazała podejść. Dała mi buziaka i podziękowała. Zaczęła mi obciągać aż do orgazmu mówiąc w trakcie zbereźne rzeczy. Kiedy skończyłem nasz gość wyszedł z łazienki. Rozmawialiśmy dłuższą chwilę i pilismy drinki. Był naprawdę super facetem. Po godzinie żona powiedziała, że nie spotkaliśmy się żeby gadać, tylko żeby zająć się jej cipką. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wyjściu naszego kolegi bawiliśmy się przez 3 godziny. Podobało mi się jak żona się mocno otworzyła. Doszła 3 razy w trakcie naszego sexu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było już mega późno i chwilkę rozmawialiśmy. Mimo, że jestem zadbanym facetem i to ja zawsze byłem samcem alfa, dominującym. Przyznałem się że mega. Mi się to. Podobało nasze nowe doświadczenia. Że chcę być rogaczem, wyłączyłem, że nie w. Pełnym sensie tylko że chcę żeby miała przyjemność z bzykania z innymi i ze mnie też to kręci. Sam powiedziałem, że. Jeden warunek żeby byli więksi ode mnie. Żona się zaśmiała. Powiedziała, że sam. Widziałem co ją kręci i puściła oczko. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...