Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Podeślą do mnie i zapytała kto ma pierwszy mówić. Powiedziałem, że ja chcę to z siebie wyrzucić. Pocałowała mnie i kazała mówić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wiedziała, że jestem samcem alfa, że miałem przed nią dużo kobiet, oraz że ją zdradzialem. Moją zdradę mocno sobie przepracowaliśmy sobie wcześniej, ona mocno to przeżywała mimo naszych wcześniejszych przygód. Kiedy rozmawialiśmy powiedziałem szczerze, kochanie strasznie mnie to kręcili jak się jebalas z tym facetem ostatnio. Kręci mnie to mega. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzała na mnie i powiedziała. Kochanie strasznie dziękuję Tobie za ostatnie. Przez to nabrałam strasznej pewności siebie. Ostatnio ze względu na swoją wagę nie byłam pewna siebie, swojego ciała, miałam kompleksy. Moja żona jest niskiego wzrostu ważyła 70 kg ze względu na cukrzycę i ma olbrzymi biust. Powiedziała, że to spotkanie ją mega przełamało i ze się poczuła mega kobieco. Powiedziała, że jak on się spuszczał poczuła się mega atrakcyjną kobietą i wyzbyła się kompleksów. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam przyznam szczerze, że mówiłem żonie żeby schudła i zaczęła dbać o siebie. Przyznam, że nie kręciła mnie jako kobieta jak przytyła. Jednak po tym spotkaniu wszytsko się zmianilo. Jak widziałem jak inny facet wzdychał do niej, jak ją ruchał i spuścił się strasznie mnie to posnieciło, zresztą moją żonę też. Kiedy rozmawialiśmy sam powiedziałem, że chcę więcej i chcę żeby ją wyruchał mój przyjaciel, który jest naprawdę duży wcześniej porownywalismy kutasy i on był największy. Powiedziała, że jestem pojebany, powiedziałem też że moim marzeniem jest czarny facet BBC, znowu się zaśmiała i popukala się w czoło. Zapytała serio? Tylko potwierdziłem. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytała czy chcę usłyszeć o jej fantazjach, powiedziałem że oczywiście. Kazała usiąść na łóżku i złapała mojego kutasa w rękę, dała mi buziaka i zapytała czy chcę posłuchać o tym co będziemy robili "Rogaczu" 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kutasa mega mi stał, spojrzała na mnie, uśmiechnęła się i powiedziała kurwa faktycznie chcesz być jebanym rogaczem i się zaśmiała. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pocałowała mnie, trzymając mojego kutasa w dłoni i powiedziała. Kochanie strasznie mocno Cię kocham ale masz naprawdę małego kutasa jak dla mojej cipy, cały czas się nim bawiąc. Ja potrzebuje dużego kutasa minimum 21 cm i Ty wiesz o tym. Z Twoim 18 cm nigdy nie dojdę możesz tylko lizać, chcę duże chuje... Jak to mówiła się spuściłem... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jej rękę, kiedy to zrobiłem ona popatrzyła na mnie, pocałowała mnie i powiedziała, że chyba się zrozumieliśmy. Podzaczas wyjazdu zabraliśmy zabawki, dużo się bzykalismy. Żona dochodziła tylko podczas zabawy dużym dildo i kiedy dochodziła kazała lizać sobie cipke. Strasznie ją to podniecało i pytała za każdym razem czy mi się podoba i czy chcę żeby taki duży kutasa był w jej Cipce, czy chcę wyliczać jej cipke po takim dużym kutasie. Byłem mega twardy jak to mówiła. Ustaliliśmy, że ona jest hot wife a ja rogaczem. Syrzanie nas to wspólnie podnieciło. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako wzorowy rogacz wiedząc gdzie pojedziemy zaaranżowałem mega plan. Przez 3 tygodnie pisałem z facetem, doświadczonym bullem żeby zaaranżować spotkanie. Miał nick biały BBC i nie był przypadkowy. Facet miał mega duży sprzęt i bardzo gruby. Wcześniej się z nim umówiłem żeby zrobił badania. Żona się niczego nie spodziewała. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas wyjazdy wyszliśmy na miasto, następnie do klubu w którym czekał już mój kolega. Zależało mi, żeby był to sprawdzony facet, żeby żona się nie zraziła. Ona o niczym nie wiedziala. W klubie była super zabawa, dużo facetów podochodzilo do mojej żony. Sam mówiłem żea dowolność jednak ma poderwać kogoś z kim wrócimy. Nasz kolega spisał się na medal. Spośród wszystkich wybrała właśnie jego (może dlatego, że zdraszilem mu kilka patentów co lubi moja żona). 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...