Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym spotkaniu nasze życie mega się zmieniło na pozytywnie. Żona nabrała dużej ochoty na sex, bardzo mocno się otworzyła i moim zdaniem otwarła głowę na nowe na nowe doświadczenia oraz wyzbyła się ograniczeń i zaczęła otwarcie mówić o swoich fantazjach, co ją kręci itd. Podczas szczerej rozmowy powiedziała mi, że się wstydziła i bała mojej reakcji na to co powie. Dodatkowo jej libido było bardzo słabe. Powiedziała, że skupiła się tylko na rodzinie, dzieciach i to było dla niej najważniejsze. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że ostatnie lata były naprawdę jak pustynia w łóżku. Sex był jak z przymusu. Żona nie miała potrzeby, ani ochoty żebyśmy uprawiali sex. Jak był sex to dosłownie rozłożenie nóg, rób co masz robić i koniec,albo żeby wylizać jej cipke, żeby doszła i tyle. Moja żona dochodziła tylko poprzez lizanie cipki. Nigdy nie doszła ze mną poprzez normalny sex.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo, że byłem naprawdę dużym ruchaczem i miałem dużo kobiet, była jedyną kobietą, która nie doszła na moim kutasie podczas sexu tylko podczas lizania cipki. Mimo tego strasznie zakochalismy się w sobie i super się dogadywaliśmy oraz postaralismy się o 2 dzieci. Ja potem nie drążylem tematu odnośnie sexu mimo, że jako samiec alfa żona mocno mnie ograniczyła. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był nawet epizod, że po 1 dziecku, żona zamknęła dla mnie cipke i skupiła się tylko na dziecku, a ja byłem na drugim planie. Ja miałem skok w bok z inną kobietą i mocno ją to bolało. Prawie skończyło się rozwodem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ja próbowałem rozmawiać o fantazjach zaraz to ucinala, że innym razem itd. Albo że jestem zboczony. Bardzo mocno zmieniła się po urodzeniu dziecka. Wcześniej była straszną wariatką. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama proponowała i ogarniała zabawy w 3 kącie z innymi dziewczynami (mieliśmy 2 takie zabawy), lub jak wychodzilismy na miasto brała mnie do strip Clubu żebym popatrzył i jedna sytuacja prywatny taniec i żeby tancerka zrobiła mi loda przy niej. Była strasznym wariantem. Mieliśmy kiedyś też przygodę z innym facetem na imprezie po alkoholu. Sam mówiłem, że jeśli były dziewczyny chce faceta dla niej. Jednak był to duży nie wypał. Gdy zabraliśmy go do hotelu miał problem z postawieniem kutasa, a jak wszedł skończył po 10 sekundach. I dosłownie został wyposzony. Potem sam mówiłem żonie, se mu się mega podobała i dlatego tak skończył. Dodatkowo dużo mówił, jak go poznaliśmy a jego kutasa był mniejszy od mojego. Moim zdaniem moja żona po tej symulacji zraziła się do. Eksperymentów. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zaproponowałem wspólny weekend i dzieci u teściowej. Żona była bardzo na tak. Zabrałem super hotel na weekend żebyśmy spędzili super czas w 2 i otworzyli się na siebie. Był to strzał w dziesiątkę. Sami stwierdziliśmy, że podczas tego wszystkiego zapomnielismy o nas i o pielęgnowaniu naszej relacji, miłości i pragnień. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy zostawiliśmy dzieci u teściowej zaczęliśmy rozmawiać już w aucie. Zapytałem się żony dlaczego nie mówiła mi o jej fantazjach i o tym co ją kręci tak jak podczas spotkania jak inny facet ją ruchal. Zrobiła się czerwona, powiedziała, nie mów tak. Zabrałem jej rękę na mojego kutasa, dałem telefon i włączyłem film jak się rucha się z nim. Była w dużym szoku, mój kutasa był strasznie twardy. Spojrzała na mnie i powiedziała, że jestem strasznie twardy, mówiła, że myślała, że to wykasowalem. Schylila się i zabrała mojego kutasa do buzi, robiła loda jak nigdy dusila się nim i jak się spuscilem połknęła wszystko spojrzała się na mnie i mnie pocałowała, powiedziała kocham Cię strasznie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy miała moją sperme w buzi dała mi soczystego buziaka z językiem. Byłem w szoku, uśmiechnęła się i zapytała czy mi się podoba łapiąc mnie za krocze... Powiedziałem, że tak. Byliśmy blisko hotelu, powiedziałem, że porozmawiamy szczerze na miejscu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dojechaliśmy na miejsce, weszliśmy do pokoju, żona poszła się odświeżyć. Kiedy wróciła usiadła na łóżku i zaczęliśmy szczerze rozmawiać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...