Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytałem czy się jej podobało 

Powiedziała że bardzo i koniecznie się musimy spotkać z naszym kolegą i ze nie może się doczekać. Pocałowała mnie i powiedziała że dziękuję że mogła się przy mnie tak otworzyć że mnie kocha i ze jestem najlepszym mężem i rogaczem na świecie. Cdn 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze, że przed tym co się stało bardzo długo czekałem żeby powiedzieć o moich fantazjach swojej żonie. Kiedyś po imprezie po alkoholu rozmawiałem z nią o tym jednak nie zabrała tego na serio i zdarzało się to parę razy. Jednak wtedy jak wyszliśmy zakodowała to sobie i zapytała czy mówiłem serio i czy naprawdę tego chcę. Dodam, że nasz dotychczasowy sex był bardzo słaby, żona się nie starała i nie potrzebowała, nawet jak kupowałem zabawki, dilda, nie chciała i mówiła, że są dla niej za duże. Jak się przełamała wszystko się zmieniło... Zupełnie inna kobieta 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodamy dalszą część jutro. Mamy nadzieję, że się podoba. Dla wszystkich rogaczy rozmawiajcie ze swoimi kobietami o swoich fantazjach i zabierajcie je do klubów. Kobiety wtedy się mega otwierają. My mieliśmy też szczęście, że trafiliśmy na odpowiedniego kochanka 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne ograniczenie mojej żony to to żeby kochanek miał zawsze gumkę i proponowałem jej BBC jednak jak sama mówiła ją to nie kręci wręcz odrzuca więc odpuściłem. Proszę napiszcie swoje doświadczenia. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wstalismy z rana. Nie chciała poruszać tematu i go uniakała jak by się nic nie stało wczoraj. Mówiła, że byliśmy pijani i nie powinno to się stać i mnie. Przepraszała znowu się rozpłakała. Pocałowałem ją i powiedziałem, że ją bardzo kocham i że to była moja fantazja. Spojrzałem jej w oczy i powiedziałem, że kręci mnie jak się. Pierdoli z kimś innym. Dostałem liścia w twarz. Pocałowałem ją wtedy o zapytałem czy się jej podobało. Popatrzyła na mnie i powiedziała, że to nie powinno się wydarzyć i ze była pijana. Zapytałem czy się jej podobało, rozpłakała się i powiedziała że tak i że przeprasza za to. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszliśmy na obiad i szczerze porozmawialismy. Sama. Przyznała, że myślała, że ją testuję jak o tym mówiłem, że to nie jest normalne. Mówiła o. Swoim byłym, że każdego do niego porównywała że był najlepszy w łóżku i największy itd. Rozmawialiśmy o wczoraj o naszym zaufaniu. Sama. Przyznała że to było cudowne, że mi. Mega dziękuje, że doszła 6 razy i że ze mną tak nigdy nie miała i mnie za to przeprasza. Powiedziała, że to było jednorazowe i zapomnijmy o tym. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzałem na nią i powiedziałem, że mnie to. Mega kręci, że na samą myśl mi staje i czy chce żebyśmy to powtórzyli. W jej ocaach pojawiły się iskierki. Zaczęliśmy rozmawiac co nas. Kręci, dlaczego cuckold itd. I sama się zapytała a jak byśmy się. Umówili z. Moim byłym i bym. To. Robiła na twoich oczach? Byłem maga twardy... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama mówiła, że to. Jedyny facet z którym uprawiał sex analny i był mega zboczony nie mówiła o nim dużo. Powiedziała że jestem. Mega zboczony. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniały spontaniczyny wypad, który pozwolił zrealizować pragnieniani marzenia. Masz cudowna żonę i uważam,że przed wami piękny czas!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...