Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ostatnio mieliśmy spotkanie na spontanie. Wyszliśmy na imprezę jako randka jednak zqlaczyly się Fantazje. 

2 skrócie wyszliśmy z żoną na naszą rocznicę, kolacja, spacer a na zakończenie klub. W klubie sama zaproponowała, złapała mnie za kutasa i zapytała czy chce być zazdrosny, żeby sobie kogoś wybrała, zgodziłem się. Byliśmy dobrze porobieni. Bawiliśmy się i i tańczylismy. Dałem żonie zielone światło. Jedyny warunek był taki żeby kandydat był duży. Bawiliśmy się świetnie, dużo facetów się zachęcało. Jednak żona skupiła się na jednym. Był wysoki i mega szczupły. O dziwo jak mu powiedziała co o jak się nie zaraził. Wróciliśmy z nim do hotelu. Był bardzo inteligentny dużo rozmawialiśmy. Żona poszła pod prysznic, my rozmawialiśmy dużo. Kiedy wyszła ubrana w bodystocking pończochy i wysokie szpilki pojawiły się uśmiechy ja naszych twarzach. Nasz gość rzucił żonę i zaczął lizać jej cipke do orgazmu. Potem daj jej buzi i poszedł pod prysznic. Kiedy wrócił włożył od razu kutasa w cipke dosłownie ja 10 sekund. Potem 2 buzię żony. Kiedy to robił, zapytał się czy jest zdziwiona. Moja żona z kutasem w ryju odpowiedziała czemu tak. Wtedy on złapał ją za głowę 8 zapytał dlaczego nie. Kiedy ona mu obciągała ja lizalem jej cipke. W trakcie doszła, zapytałem się jak się czuje jak obciąga innego kutasa, doszła i ja lize jej cipke. Spojrzała na mnie i powiedziała, niech mnie wyrucha swoim wielkim chujem 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie było pisane w dużych emocjach podczas spotkania. Może zaczniemy od początku. Kiedy dałem żonie zielone światło i wypatrzyła odpowiedniego kandydata zależało nam na tym żeby miał naprawdę duży sprzęt. Na początku żona go ppderwala i z nim tańczyła oraz w trakcie tańca zaczęli się namiętnie całować. Mieliśmy wynajęta prywatną zamykaną lożę. Po tańcach moja żona zaprosiła kolegę do loży i poznała go ze mną. Kiedy opowiadała o nas co nas kręci i czego oczekujemy był mega zdziwiony. Speszyla go informacja że ma męża i jak mnie z nim przedstawiła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem ja zacząłem mówić co i jak i że zależy mi na żonie, na jej szczęściu i że szukamy fajnego faceta jednak warunkiem jest fajny, duży kutas i czy może ściągnąć spodnie, żeby żona go zobaczyła i wspólnie żebyśmy go ocenili. Na początku się bronił, mówił że nie jest gejem, uspokoiłem go i powiedziałem, że ja go nie będę dotykał i będę tylko patrzył. Bardzo się zdziwił, moja żona w tym momencie pocałowała go i wsadził rękę w spodnie. Jak to zrobiła z uśmiechem spojrzała się na mnie i powiedziała kochanie on jest dużo większy od Ciebie i już mu mega stoi. Kolega się speszył, ale faktycznie był podniecony sytuacją. Powiedział, że to dla niego nowość ale jednak go to mega podnieca. Moja żona cały czas miała rękę w jego spodniach i bawiła się jego kutasem. Zapytałem czy może ściągnąć spodnie i go pokazać. Skinął głową, jednak spodnie wciągnęła żona. Wyłonił się naprawdę spory kutasa około 22 cm. Żona go trzymała cały czas i spojrzała na mnie i zapytała czy się podoba. Byłem w szoku jednqk skinolem głową kiedy cały czas się nim bawiła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam że facet był niepozorny, szczupły i wysoki jednak jego kutasa olbrzym, to był strzał w dziesiątkę. Dodatkowo był mega sztywny, nie speszył się sytuacją wręcz go to mega podnieciło. Moja żona powiedziała, kochanie ściągnij spodnie porównamy go do twojego kutasa. W momencie to zrobiłem, mój kutasa też był mega twardy, jednak kiedy przylozylem go do kutasa kolegi i żona go porównywała wyglądał bardzo słabo. Mam kutasa 18 cm. Kiedy trzymała nas 2 za kutasy spojrzała na mnie i powiedziała, że go chce i w tym momencie wsadziła go do buzi samą główkę i zaczęła lizać. Z jego kutasem w buzi zapytała czy naprawdę tego chce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili on eksplodował spuszczajac się jej do buzi. Zrobił się czerwony i przeprosił, że tak szybko powiedział że mega się podniecił sytuacją. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona się uśmiechnęła trzymając jego kutasa w buzi i powiedziała że da mu 2 szansę i czy chce iść z nami do hotelu, wahał się jednak kazała mu usiąść na kanapie w loży, rozłożyła nogi, odsłoniła Majtki, była w mini więc było łatwo, pokazała mu cipke i wsadziła sobie na początku jeden palec, potem skończyło się na trzech i się masturbowala. W trakcie pytała się się chce skosztować jej cipki, że jest mega wygodna i ciasna. Ja nie wytrzymałem i w trakcie jak to mówiła bawiłem się kutasem i spuscilem się na podłogę. Nasz znajomy to widział i znowu zrobił się twardy. Powiedział, że jesteśmy pojebani i że idziemy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wychodzilismy trzymali się za ręce. Zabrałem taxi do hotelu, zrobiliśmy tylko przystanek na stacji po gumki (kupiłem ich dużo) oraz alkohol i napoje. Ja siedziałem z przodu oni z tyłu. Cały czas się całowali i on wykładał jej palce w cipke, ona rozkladała nogi. Taksówkarz się śmiał, że moi znajomi są mocno napaleni, powiedziałem, że to moja żona. Do końca kursu się nie odezwał. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy weszliśmy do pokoju moja żona od razu poszła do. Łazienki się odświeżyć i przebrać. Ja gadałem z naszym gościem i mówiłem o nas oraz o cuckold. Widziałem jak ma namiot w spodniach. Kiedy żona wyszła, wyglądała jak rasowa dziwka. Zrobiła mocny makijaż, pończochy kabaretki, oraz bielizna stanik i stringi z siateczki. Robiła mega pozy i pytała jak się nam podoba bawiąc się cipką i cyckami. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzała na kolegę i powiedziała, zapierdalaj do łazienki się odświeżyć chcę twojego kutasa podeszła tylko i dała mu mega calusa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy był w łazience my rozmawialiśmy, a ona walila mi konia opowiadając co będzie z nim robiła, waląc mi konia, oczywiście się spuściłem w trakcie. Spojrzała na mnie i powiedziała że mi dziękuję, że nie była przekonana ale naprawdę chcę dużego fiuta i żebym na to patrzył. Mimo że się spuściłem byłem znowu twardy. Pocałowała mnie i powiedziała, kocham Cię mój rogaczu i w tym momencie wyszedł nasz gość cały nagi ze stojącym kutasem. Podszedł do nas żona chwilę mu poobciagala, założyła gumkę, rozłożyła nogi i kazała wejść w siebie, ja tylko wcześniej ją wylizalem i dałem troszkę żelu na cipke. Powiedziała, żeby był delikatny na początku. Był to niesamowity widok jak taki duży kutasa zagłębia się w Cipce żony. W trakcie cały czas patrzyła się na mnie i trzymałem ją za rękę. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...