Skocz do zawartości
Martiz

Romans ze starszym facetem

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Wichura pisze:

A słyszałaś co się w takich sanatoriach wyprawia? Zastanów się ze dwa razy czy jesteś na to gotowa 😅

Może nie będą takimi sztywniakami jak my😅

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Robal pisze:

Właśnie przed tym ją ostrzegam 🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Robal pisze:

Podobno czarny pas w sztuce perswazji to przekonanie kobiety, ze miekki jest lepszy bo nie uwiera... 😉

• Lubię 1
  • Haha 7
  • Zauroczenie 1
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2025 o 23:23, jennifer pisze:

Fajna fantazja, ale tytuł zasugerował, że starszy to będzie taki naprawdę dojrzały, ok 45+ 🤪  no ale taki to dla niektórych już pewnie dziadek..🙄 

My już dużo starszym mamy wieloletnie doświadczenia . Ona wtedy 27 on 47 spotykali się przez 13 lat. Potem byli młodsi od niej . Ale obecnie ma zajawkę na starszego naszego majstra budowlańca on 59 ona 48. jest na razie spokojny z naciskiem na spokojny wstęp .tzn pisanie , konspiracja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też bardzo kręci różnica wieku, sam przez kilka lat miałem kochankę o 13 lat młodszą ,gdy się poznaliśmy miała 28 lat i była trzy lata po ślubie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.01.2025 o 13:38, Martiz pisze:

To i ja się podzielę moją fantazją! Mówią, że jak się przelewa marzenia czy cele na papier to łatwiej przychodzą - zobaczymy!😂

To mnie się marzy, żeby moja cudownie zgrabna 24 latka oddała się w ręce dojrzałego pana - takiego 38+. To marzenie jest realne - często o tym rozmawiamy. nie rzadko też od rozmowy o tym zaczyna się nasz seks. Kręci nas myśl ubierania jakiejś seksownej bielizny na randkę, odważnego dekoltu. Chcielibyśmy żeby to miło spędzony wieczór z klasą, na elegancko. 
Zakończony mocnym seksem w dowolnym, wygodnym miejscu - bez znaczenia czy u nas w domu, czy u kochanka w domku czy w hotelu albo inny airbnb. 

Tylko gdzie tu szukać takiego naszego przystojnego pana z klasą?😔

Kiedy będziecie mieli koło pięćdziesiątki to ten tekst o dojrzałym 40-sto latku będziecie wspominać z pewnym zakłopotaniem,ale każdy tak ma, będąc nastolatkiem miałem ludzi koło trzydziestki za staruszków.A wracając do tematu to moja A. bardzo często ma propozycję od panów tak 60+. Ostatnio się śmiała że jeden pochwalił się nawet rozmiarami i odstawiając na bok wygląd zewnętrzny to mógłby mi dostarczyć poważnych kompleksów zwłaszcza że pan zapewnił że sprzęt  jeszcze działa jak należy. Haha własnie powiedziałem jej że opiszę ten komentarz i stwierdziła że po zastanowieniu seks jak seks ale może spróbowała by takiego dojrzałego kogucika więc może jakaś laseczka...Ciekawe.

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...