Skocz do zawartości
Pavel

Zmiana prawnej definicji gwałtu - już wkrótce.

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Wichura pisze:

A niestety przy reanimacji można komuś złamać żebra a jednak nikt nie mówi że reanimacja jest z tego powodu zła.

Porównanie z du.y. To wsadźmy co drugiego mężczyznę do więzienia, wtedy na wolności na pewno będzie mniej gwałcicieli.

• Lubię 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Wichura pisze:

Filmiku nie odpalam ponieważ akurat swoich poglądów nie opieram o YouTube, wykop czy postów na Facebooku

Czyli nie korzystasz z YouTube, czy Facebooka? A może tylko jak może to być niezgodne z twoimi teoriami?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Janek12 pisze:

Czyli nie korzystasz z YouTube, czy Facebooka? A może tylko jak może to być niezgodne z twoimi teoriami?

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem fragment który cytowałeś. 

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Janek12 pisze:

Porównanie z du.y.

Ale to nie ja mówię że zmiana definicji gwałtu dająca większą ochronę ofiarom gwałtu jest zła bo gdzieś jakiś mężczyzna może być niesłusznie i gwałt posądzony. Mój przykład stanowi analogię niemalże 1 do 1. A że nie brzmi już tu się Ciebie równie pewnie to już nie mój problem

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Wichura pisze:

Filmiku nie odpalam ponieważ akurat swoich poglądów nie opieram o YouTube, wykop czy posty na Facebooku

To jeszcze raz. Boisz się, że jak obejrzysz, to zmienisz poglądy? Z domu nie boisz się wychodzić? Może lepiej nie włączaj telewizji, a z internetem to bym się już w ogóle zastanowił, przemyśl to jeszcze dobrze.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Wichura pisze:

Ale to nie ja mówię że zmiana definicji gwałtu dająca większą ochronę ofiarom gwałtu jest zła bo gdzieś jakiś mężczyzna może być niesłusznie i gwałt posądzony. Mój przykład stanowi analogię niemalże 1 do 1. A że nie brzmi już tu się Ciebie równie pewnie to już nie mój problem

Ale to ty dałeś porównanie z du.y. Znowu manipulujesz. Ja nie piszę, że ustawa jest zła, wręcz wiele razy pisałem, że jest potrzebna, tylko niektóre jej zapisy są złe. Wylewa się dziecko z kąpielą, umożliwia, ułatwia patologiczne, przestępcze zachowania osób, które pomawiają. Występuję w obronie osób pomawianych, których okazuje się, że jest dużo, bo jak @Zouza podała, aż co siedemnasty przypadek. Ty się z tymi osobami w ogóle nie liczysz, tym się różnimy. Moim zdaniem nie powinno być możliwości, albo ograniczona do minimum, że nie ukarze się niewinnej osoby.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi na to, że umiem pisać po chińsku 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...