Skocz do zawartości
brunet_waw

Kamila, mezczyni i ja...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jeszcze będą pisane dalsze losy kamili 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ech... wiem ze bardzo dawno nic nie pisalem. Tak sie juz po prostu roznie w życiu uklada ze czasem jest chęć, wena i możliwości a czasem nie. Niemniej sprobuje co nieco nadrobić. Bede wdzięczny za wszystkie, rowniez krytyczne, uwagi dotyczące kolejnej części... mam nadzieje, ze sie Wam spodoba.

************* XII ************

Krzysztof spojrzał na zegarek. Była 2:47 nad ranem. Kamila właśnie wyszła z łazienki, spędzając w niej poprzednie minuty, ścierając z siebie smak i zapach zabawy ostatnich godzin i poprawiając makijaż.

- Czas na Ciebie - Krzysztof stal w przedpokoju z jej plaszczem w jednej i bikini w drugiej dloni - wracasz do domu.Tylko płaszczyk i szpilki. Nic więcej – powiedział, podając jej cienki wiosenny płaszczyk.

Kamila nie zadawała pytan. Posłusznie włożyła go na nagie ciało. Krzysztof zawiązał jej luźno plaszczyk nie zapinając ani jednego guzika.

- To jeszcze nie koniec - powiedzial to z uśmiechem -  Idziesz powoli. Po drodze, na środku skwerku, pod latarnią, rozepniesz się i zrobisz sobie selfie. Chcę widzieć Twoją twarz, cycki i cipkę. Wszystko. Zrozumiałaś?

- Tak… – szepnęła zdezorientowana Kamila.

Wyszła z budynku. Chłodne powietrze natychmiast wdarło się pod ubranie. Sutki stwardniały boleśnie.

Michał, ktory przez lunetę śledził każdy jej krok zauważył wychodzaca z apartamentowca narzeczoną. Przyłożył oko mocniej do lunety. Czy Kamila była naga pod ubraniem? Nie widzial dokladnie ale jego wyobraznia miala swoje zdanie i jego członek mimo, ze byl wymęczony nieustannym dotykiem i orgazmem natychmiast zareagowal.

Kamila wyszla z budynku i powoli, rozgladajac sie na boki, ruszyla w strone swojego mieszkania.

Na środku zatrzymała się pod latarnią. Rozejrzała się ponownie nerwowo, rozchyliła płaszcz i zaczęła robić zdjęcia – zarumieniona twarz, rozmazany makijaż, ciężkie piersi na wierzchu ze sterczącymi z podniecenia j zimna sutkami oraz jej wystrzyżona, nabrzmiała cipka widoczna w dole kadru. Zaczęła ja przeglądać aby wysłać je Krzysztofowi gdy niedaleko usłyszała głosy i śmiechy.
Z bocznej alejki wyszło czterech młodych chłopaków w wieku 20-23 lat, wyraźnie pijanych po imprezie.
- Oooo kurwaaa! Patrzcie co tu mamy! – zawołał najgłośniejszy zatrzymując pozostałych kilkanaście metrów od Kamili.
- Ej laska! Zgubiłaś kieckę?! – ryknął drugi ze śmiechem widząc nie do końca zapięty plaszcz dziewczyny.
Kamila wystraszona szybko zasłoniła się płaszczykiem i ruszyła dalej, ale na wysokich szpilkach nie mogła iść szybko. Chłopaki ruszyli za nią.
-Czekaj no! Nie uciekaj! – wołali.
-Ale masz zajebisty tyłek! I te cycki! Pokaż jeszcze raz!
Jeden z nich zagwizdał przeciągle.
- Ej, serio, ile bierzesz za numerek? – rzucił trzeci. – Bo kurwa, za takie cycki i dupę to ja bym dał nawet kilka stówek!
- Patrzcie jak jej cycki pod tym płaszczem skaczą! Chodź tu, pokaż nam je porządnie!
- Założę się, że jest całkiem goła pod spodem – dodał czwarty, idąc już tylko kilka kroków za nią. – Ej mała, rozepnij jeszcze raz, nie bądź taka!
Kamila szła szybciej, ze spuszczoną głową, czerwona ze wstydu, ale jednocześnie czuła, jak jej cipka pulsuje z podniecenia. Chłopaki szli za nią jeszcze przez kilkadziesiąt metrów, rzucając coraz bardziej wulgarne komentarze:
- Jakbyś chciała, to możemy cię we czterech porządnie zerżnąć, zapraszamy do nas!
-Wyglądasz jakbyś dopiero co brała kutasa!
Na szczęście w końcu stracili zainteresowanie i zostali z tyłu, dalej pokrzykując i śmiejąc się.

Kamila dotarła do swojej kaminicy, szybko zamykajac drzwi za sobą. Oddychała glosno, szybko. Z przerazenia, podniecenia? Sama nie wiedziala. Dotknela sie delikatnie pod plaszczykiem, sutki sterczaly jej tak mocno ze lekki dotyk powodowal ból, cipka pulsowala j byla szalenie mokra.

Kamila wspiela sie na swoje piętro jak najciszej weszła do środka i zamknęła drzwi. Michał leżał na kanapie, udając głęboki sen.

Zdjęła płaszczyk i naga poszła pod prysznic. Stała tam długo, zmywając z siebie ślady spermy i nocnych wydarzeń, probujac sie uspokoić. Jednak mimo gorącej wody nie mogła tego zrobić. Ciało wciąż miała napięte i podniecone.

Wyszła z łazienki naga, z lekko mokrymi włosami. Położyła się obok Michała i próbowała zasnąć. Nie dała rady. Po kilkunastu minutach przewracania się zaczęła, przytulila sie do Michala i zaczęła delikatnie głaskać jego klatkę piersiową, potem brzuch, aż w końcu jej dłoń wsunęła się pod bokserki i złapała za jego czlonka. O dziwo byl dosc twardy. Michał otworzyl oko.

- Kama…? Która godzina…? – wymamrotał.

- Kochanie… – szepnęła mu prosto do ucha podnieconym głosem. – Miałam taki podniecający sen… Jestem strasznie mokra i napalona. Proszę…zajmij sie mną, wyliz mnie. Bardzo tego potrzebuję.

Nie czekając na odpowiedź, położyła się na plecach i rozsunęła nogi. Michał, wciąż nakręcony tym co widział przez lunetę, bez słowa pocalowal ja w szyjez jego jezyk przesuwal sie nizej, ustami zachaczyl o sutki doelikatnie je przygryzl po czym zsunął się niżej i zanurzył twarz między jej udami. Lizał ją zachłannie, głęboko, mając caly czas przed oczami widok kamili ujeżdżanej przez Marcina, obciagajacej jego czlonka. 

Kamila tymczasem jęczała głośno, trzymając go za włosy i przyciskając mocniej do swojej cipki. Doszła mocno, drżąc i cicho przeklinając.

Potem przytuliła się do niego i prawie natychmiast zasnęła.

Rano, około 9:30, na telefon Kamili przyszła wiadomość od Krzysztofa.

Załączone były trzy zdjęcia: jej selfie z nocnego spaceru, kilka ujęć z sypialni (w tym moment, gdy Marcin kończył na jej piersiach) oraz jedno zrobione z ukrytej kamery – wyraźnie widać na nim twarz Kamili z opaską na oczach i męską ręką na jej cycku.

Pod zdjęciami był sms:

„Dobra dziewczynka.

W poniedzialek o 8:30 masz być w kawiarni „Cinnamon” przy rynku. Stolik w rogu przy oknie. Tylko sukienka, pończochy i szpilki. Bez bielizny."

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ogromnym fanem tej serii opowiadań 🤩 pisz bo robisz to świetnie 💪

Może w ramach interakcji z fanami Kamilki podaj trzy możliwe ścieżki kontynuacji a my wybierzemy jedną, co o tym myślisz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2026 o 07:55, grzesiekcuck pisze:

Jestem ogromnym fanem tej serii opowiadań 🤩 pisz bo robisz to świetnie 💪

Może w ramach interakcji z fanami Kamilki podaj trzy możliwe ścieżki kontynuacji a my wybierzemy jedną, co o tym myślisz?

To raczej pytanie do Was

Co Wy myślicie o takim pomyśle?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...