Skocz do zawartości
Why not

ClubGravitacja

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, xXDrwalXx pisze:

Ok, a więc nie interesuje mnie Twoje ogólne zdanie tylko liczyłem na rozmowę z ludźmi którzy uczęszczają do tego klubu zeby się tu wypowiedzieli i z nimi chciałem porozmawiać. Dziękuję za "twoje" zainteresowaniem się tematem ale jest ono zbyteczne  ; )

A skąd pomysł że ja nie uczęszczam?

Skoro zadajesz pytania publicznie na forum to musisz liczyć się z tym że ktoś na nie odpowie i niekoniecznie będzie to poklepka po plecach. Liczyłem że zechcesz napisać coś więcej o Waszym podejściu aby móc je lepiej zrozumieć ale wobec powyższego pozostaje wniosek że podejście klubu w tej sytuacji było dużo bardziej zrozumiałe niż Wasze 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to

4 godziny temu, xXDrwalXx pisze:

impreza pod nazwą Moj pierwszy raz."

to na pytanie

Co ubrać? Czy coś na przebranie?

odpowiedź z klubu:

."jak do sklepu czy do kina"

jest całkowicie przewidywalna. Nawet jeśli spojrzymy na poprzednią wersję informacji ze strony czyli:

3 godziny temu, xXDrwalXx pisze:

Ubiór zgodny z klimatem imprezy.

Trochę nie rozumiem Waszego rozczarowania. Ja zapewne będąc na miejscu pracownika takiego miejsca, odpowiedział bym dokładnie w taki sam sposób. (domyślam się, że nie byliście jedynymi którzy taki telefon wykonali).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje 2 administratorze, kolego pierwszego za wasze opinie ale chcial bym zamienić kilka zdań z normalnymi urzytkowanikami forum. 😉

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę jak reagujesz na całkiem neutralne wypowiedzi to obawiam się, że nie będzie wielu chętnych do rozmowy z Tobą. 😉 

I też mam wrażenie, że oczekujesz, że ktoś na klubie i jego obsłudze będzie psy wieszał, więc może monolog będzie lepszy - na pewno zgodzisz się ze swoim zdaniem. 😉

Btw. Admin i Moderator to też "normalny użytkownik forum". 

• Lubię 3
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...