Skocz do zawartości
Why not

ClubGravitacja

Rekomendowane odpowiedzi

Club Grawitacja Wodzisławiu Śląskim

Parę razy w tym clubie z żoną byliśmy. Świetna atmosfera, przemiła obsługa. Strefa dyskotekowa oddzielona od reszty miejsc zabaw. Pokój z stołem bilardowym gdyby się komuś nudziło też jest 🙂 Ludzi zawsze sporo. Przedział wiekowy 30-50 latek. Polecamy 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku miesiącach przerwy mamy zamiar z żoną w sobotę zajechać do Grawitacji. W kilka osób jest raźniej więc jak by co to PW . Po powrocie opiszemy jeżeli coś się pozmieniało 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na recenzję 🙂 Może następnym razem uda się wybrać wspólnie 🙃

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Oreo pisze:

Czekam z niecierpliwością na recenzję 🙂 Może następnym razem uda się wybrać wspólnie 🙃

No mamy nadzieję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Odkurzę trochę ten temat.

Powiem wprost jestem bardzo rozczarowany osobą ktora wczoraj odebrała telefon od mojej żony.

A więc do rzeczy. W sierpniu minęło 8 lat jak pierwszy raz zaproponowałem żonie temat klubu dla swingersow. Wczoraj mając na uwadze wolny wieczor ponieważ dzieci były u cioci na nic z racji na kabaret na który mieliśmy kupione juz bilety. Po spektaklu moja żona powiedziała. " Może byśmy poszli na imprezę do gravitacji? Impreza pod nazwą Moj pierwszy raz." Zostałem w szoku. Ale no dobra nie mam nic przeciwko, przecież sam do tego tematu co chwilę wracałem. Jadąc do domu zaczęły się pytania. Jak się tam zachować? Co tam będzie, Co ubrać? Czy coś na przebranie? Okazało się ze zona od dłuższego czasu szukała odpowiedzi na te i inne pytania lecz nigdzie nie ma jednej spójnej, lecz każdy klub inaczej opisuje daną sytuację. Ze względu ze jestem prostolinijny a klub ma bardzo dobrą opinię podpowiedziałem zeby wykonała telefon do klubu i myślę ze jeśli przedstawi sytuacje to ktoś na te pare pytań odpowie, przecież chyba nie są z kosmosu ?! Żona pozytywnie nastawiona, trochę się wacha, ale wybiera numer i dzwoni...  Przywitała sie i mówi ze chcielibyśmy dzisiaj się do Was wybrać, ze jestesmy swieżakami i chciała by sie o coś zapytać bo nie wiemy jak sie przygotować. 30 sekund normalnego podejścia, a na pytanie co ze sobą zabrać i w czym ludzie przychodzą do klubu i jak sie ubrac dostala, odpowiedź..."jak do sklepu czy do kina" i dup słuchawka!!!! Żona patrzy na mnie i mówi,  to chyba był zły pomysł, nie spodziewałam się takiej arogancji od właściciela mającego taką opinię... i cały plan poszedl w pi.du. Czy te pytanie bylo z kosmosu ? Czy naprawdę tylko my mamy taki dylemat ? 

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, xXDrwalXx pisze:

Czy te pytanie bylo z kosmosu ? Czy naprawdę tylko my mamy taki dylemat ? 

Ale wiesz że odpowiedzi na te pytania są dokładnie opisane na stronie klubu? 

Rozumiem Wasze rozczarowanie ale teraz pomyśl że jesteś osobą która pracuje na miejscu, ma dużo różnych zadań a ktoś dzwoni i chcę odbyć dłuższą rozmowę zadając pytania na które odpowiedzi są na stronie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Wichura pisze:

Wiedziałem ze jak się odezwiesz to z nutką arogancji... a więc byłeś kiedykolwiek na stronie tego iż klubu? 

Przed aktualizacją ktora była pod koniec września wiesz co pisało? Ubiór zgodny z klimatem imprezy. A więc co Ci to mowi przy pierwszym kontakcie z takim miejscem ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, xXDrwalXx pisze:

Wiedziałem ze jak się odezwiesz to z nutką arogancji... a więc byłeś kiedykolwiek na stronie tego iż klubu? 

Przed aktualizacją ktora była pod koniec września wiesz co pisało? Ubiór zgodny z klimatem imprezy. A więc co Ci to mowi przy pierwszym kontakcie z takim miejscem ? 

Tak, byłem na stronie zanim napisałem swój komentarz. Piszesz że propozycja padła wczoraj więc aktualizacja z września raczej nie ma nic do rzeczy

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, a więc nie interesuje mnie Twoje ogólne zdanie tylko liczyłem na rozmowę z ludźmi którzy uczęszczają do tego klubu zeby się tu wypowiedzieli i z nimi chciałem porozmawiać. Dziękuję za "twoje" zainteresowaniem się tematem ale jest ono zbyteczne  ; )

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...