Skocz do zawartości
OSA_&_BZYK

Rysunkowe żarty i zabawne zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

;)

wolne.jpg

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

FB_IMG_1752696704492.jpg

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stacja paliw gdzieś w Polsce... Reklama festynu gwiazd disco polo i jedna z atrakcji:

20250716_153221.thumb.jpg.f9aa6d10bfeb372623fe38947422a231.jpg

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Dragonfly pisze:

Stacja paliw gdzieś w Polsce... Reklama festynu gwiazd disco polo i jedna z atrakcji

@Dragonfly ta grupa jest na rynku od bardzo dawna ;) Słyszałem o niej nie jeden raz... 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, _nikt_ pisze:

@Dragonfly ta grupa jest na rynku od bardzo dawna ;) Słyszałem o niej nie jeden raz... 

Nie śledzę branży disco polo. Ja nawet nie kojarzę "muzyków" z tego "gatunku muzycznego". No może dwóch: 1. Zenka - bo on swego czasu wręcz z lodówki wyskakiwał. Jego głos pokaleczył mi  wtedy uszy i umysł.

2. Tarzan Boy - bo kiedyś trafiłam na jego klip i to było mega komiczne doznanie. 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, _nikt_ pisze:

Kolega chyba zapomniał dopisać "słucham od lat ich niebanalnej twórczości i jestem zachwycony" 😂😂

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Dragonfly pisze:

Nie śledzę branży disco polo.

Nie trzeba śledzić, wystarczy trochę jeździć po Polsce. Są miejsca, w których tylko lokalne ewentualnie jedna o zasięgu krajowym stacje radiowe nadają. A żeby nie lokować produktu nie podaję nazw ów stacji radiowych - każdy wie. Z dwojga złego wolę te lokalne rozgłośnie stąd moja szeroka i ugruntowana wiedza ;) Wszak podróże kształcą.

O tym pierwszym z wymienionych przez Ciebie artyście słyszałem, kiedy to w nie tak odległych czasach próbowano zrobić z niego niemalże wieszcza, zaś o tym drugim nie słyszałem w ogóle w odróżnieniu od "Kamasutry" :lach: 

7 godzin temu, mixer22 pisze:

Kolega chyba zapomniał dopisać "słucham od lat ich niebanalnej twórczości i jestem zachwycony" 😂😂

@mixer22 Ty diable rogaty! Musisz tak publicznie obnażać moje preferencje muzyczne, o których tak długo opowiadałem Tobie, nawet nuciłem ulubione kawałki, nad brzegiem jeziora podczas upojnej nocy, w blasku księżyca - wypiliśmy wtedy ze cztery litry, w czasie jednego ze zlotów forumowych. Zdrajco Ty! Następnym razem to Ty będziesz mi nucił :lach: 

A tak swoją drogą to ze znajomością muzyki disco polo to jest tak, że nikt nie słucha ale na weselach lub innych biesiadach to wszyscy śpiewają i bawią się dobrze... ;) 

Wiem, wiem to kwestia ilości wypitych trunków :lach: 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2025 o 13:13, Dragonfly pisze:

2. Tarzan Boy - bo kiedyś trafiłam na jego klip i to było mega komiczne doznanie. 

Niestety piosenkarz Krzysztof Rutkowski zmarł na raka. Była jakaś zbiórka na leczenie, ale z tego co pamiętam, ludzie nie chcieli się za bardzo składać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...