Skocz do zawartości
CuckoldDream1984

Jakie cechy ma potencjalna "hotka"

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Milenka_tv pisze:

Moim skromnym zdaniem dominującymi cechami Hotki jest silny charakter, zdecydowanie, mega inteligencja oraz łatwość nawiązywania nowych znajomości i talent do flirtowania. Mając takie cechy, kobieta może zrobić wszystko na co tylko ma ochotę.

Wszystko się zgadza. I wcale jednocześnie.
Jest mnóstwo kobiet prowadzących ten tryb życia z totalnie uległym charakterem, introwertyzmem i zerowym talentem do ludzi i flirtowania. 
Z tą inteligencją nie będę tylko polemizował :)
Nie mając tych cech, kobieta też może robić wszystko, na co tylko ma ochotę. 
I nie piszę żeby włożyć kij w mrowisko bo podoba mi się ten post. 

Zdarzyło mi się zabierać do łóżka i szare myszki, i femme fatale, i szare eminencje. Z całą paletą inspirujących barw pomiędzy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z @Black . Moja małżonka należy do introwertycznych osób i nie lubi za bardzo flirtu a jakoś prowadzimy ten tryb zabaw ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...