Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja 10.

Kręci mnie świadomość, że obciągała innym facetom, inni kolesie ją zaliczali, spuszczali się na tyłek piersi plecy brzuch. Sperma innych facetów wylewała jej się z cipki a ja dziś jej robię dobrze ustami. Spuszczali jej się do buzi a dziś mnie namiętnie całuje. Inny chłopak obsmarowywał swoją spermę jej cycki a ja delikatnie je caluję. Lubię jej tą samiczą naturę, kokieteryjność, seksapil, błysk w jej oku, to że jest taka wyzwolona.

A co was kręci jak pomyślicie o jej byłych ?

A może wasze dziewczyny jeszcze bardziej lubiły się puszczać ?😉

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja miała tylko dwóch. Ale zostaliśmy kiedyś u znajomych na noc i powiedziała ze jej byly mieszka blok obok. Rano zrobiła mi takiego loda jak nigdy i całą twarz wysmarowała sobie spermą. Nigdy więcej nie obsmarowała się tak. Myślę że tamten nieźle zalewał jej całą twarz

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.09.2025 o 10:14, gn.mn pisze:

Moja pani 8 

I to wszyscy po ślubie 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...