Skocz do zawartości
Tom84Lin90

Wakacje z mężem i kochankiem? Co wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałam jeszcze okazji, ale jak dla mnie nie widzę najmniejszego problemu. Natomiast rozumiem, że nie każda para ma na to przestrzeń. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mąż hotki by miał jechać, to jedynie w roli obserwatora lub znajomego, który tylko gdzieś tam z boku patrzy, jak spędzam czas z jego żoną jako jej partner. Najlepiej, aby oddał obrączkę, abyśmy mogli w pełni wyglądać z hotką na małżeństwo. Rogacz oglądałby, jak wspaniale jest nam razem i jaką fajną zgraną parę tworzymy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, fenom pisze:

Jeżeli mąż hotki by miał jechać, to jedynie w roli obserwatora lub znajomego, który tylko gdzieś tam z boku patrzy, jak spędzam czas z jego żoną jako jej partner. Najlepiej, aby oddał obrączkę, abyśmy mogli w pełni wyglądać z hotką na małżeństwo. Rogacz oglądałby, jak wspaniale jest nam razem i jaką fajną zgraną parę tworzymy.

Prywatne preferencje jak wiadomo każdy jakieś posiada jednak doświadczenie podpowiada, że znalezienie pary otwartej na taki urlop/wakacje a przy tym będącej w relacji ultimate może być bardzo karkołomnym wyzwaniem. Otwartość na takie wyjazdy dużo częściej pojawia się u par gdzie kochanek jest na bardzo przyjacielskiej stopie z obojgiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura pisze:

kochanek jest na bardzo przyjacielskiej stopie z obojgiem.

Prawda. 

A tak przy okazji to czasmi śmiesznie czyta sie tak zwane prawdy objawione 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Wichura pisze:

Otwartość na takie wyjazdy dużo częściej pojawia się u par gdzie kochanek jest na bardzo przyjacielskiej stopie z obojgiem.

Z mojej perspektywy (dla mnie) to byłby nawet warunek konieczny. A jeszcze lepiej gdyby kochanek był wspólny ;)

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Buendias pisze:

Z mojej perspektywy (dla mnie) to byłby nawet warunek konieczny. A jeszcze lepiej gdyby kochanek był wspólny ;)

"Wspólny"

Z kim wspólny bo się pogubiłem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Wichura pisze:

Prywatne preferencje jak wiadomo każdy jakieś posiada jednak doświadczenie podpowiada, że znalezienie pary otwartej na taki urlop/wakacje a przy tym będącej w relacji ultimate może być bardzo karkołomnym wyzwaniem. Otwartość na takie wyjazdy dużo częściej pojawia się u par gdzie kochanek jest na bardzo przyjacielskiej stopie z obojgiem.

Zgadza się. Często kluczem do ostatecznej zgody na realizację takiej fantazji jest już trwająca jakiś czas znajomość, co przekłada się na rozwinięte wzajemne zaufanie i swojego rodzaju luz i spokój. Najlepiej stopniować doznania i nie rzucać się od razu na głęboką wodę, bo może to przynieść skutki przeciwne do zamierzonych. Decyzja musi być przemyślana i świadoma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...