Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nieplanowana zabawa

Rekomendowane odpowiedzi

Zeszła z niego, kazała się położyć i włożyła jego Kurasa do buzi. Kiedy mu obciągała pytała czy dalej chcę żeby ktoś się w niej spuścił. Tylko. Kiwnolem głową. Ściągnęła mu gumkę i kazała w nią wejść i się wpuścić. Strasznie się podniecił i zaczą mega bzykać. Kiedy był blisko przyspieszył, jak dochodził włożył go całego i zlał się w jej cipce... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem strasznie podniecony, kazała mi wejsc w. Siebie, jednak wcześniej nie. Umiałem. Tego opanować i wylizalem jej cipke. I. Tylek strasznie mnie to. Podniecił o. Kazałem. Jej siąść na mnie. Czułem wylewającą się. Jego sperme z. Jej cipki i doszedłem dosłownie po 5 minutach podczas namiętnego mega sexu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszedł z łazienki byl cały ubrany. Podziękował o był zmieszany. Odprowadziliśmy go na imprezę i bawiliśmy się do rana.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na imprezie był też znajomy naszego solenizanta ktory był murzynem. Wszyscy bawili się wspólnie jednak żona po paru drinkach, zabrała go za rękę i podeszła do mnie. Patrząc mi w twarz zapytała jego czy to prawda że czarni mają duże kutasy i włożyła mu rękę w. Majtki... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był strasznie śmieszny, nie wiedział co ma powiedzieć. Zaczą przepraszać... W tym momencie podszedł masz znajomy i wsadził język do buzi żony inppwoedzianze była cudowną. Ona złapała go za kutasa i powiedziała że jego kolega się wstydzi... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...