Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nieplanowana zabawa

Rekomendowane odpowiedzi

To wyszło naprawdę strasznie spontanicznie. Generalnie z żoną odnośnie spotkań mamy wyznaczone zasady oraz kryteria odnośnie kochanków. Spotykamy się bardzo rzadko i wolimy dojrzałych facetów na poziomie. Piszę teraz w emocjach. Pojechaliśmy na romantyczny weekend, który miał być tylko dla nas. Cudowne miejsce, rewelacyjny widok tylko ja i ona. Faktycznie tak było. Jednak gdy wino dawało znaki, w miejscu gdzie się zatrzymaliśmy parę pięter poniżej ktoś zrobił głośna osiemnastkę. Odważnie stwierdziliśmy, że zamiast uciszać młodzież to się wbijemy. Zrobiliśmy im pranka ze. Muszą skończyć, że za głośno, potem jednak to wyprostowaliśmy i powiedzieliśmy, że chcemy się poczuć młodo. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Młodzież faktycznie się ciekawie bawiła, było dużo osób, pobawiliśmy się, wypiliśmy zdrowie solenizanta i było grzecznie. Złożyliśmy mu życzenia, mega spontan. Naprawdę nic wtedy nie planowaliśmy. 

Młodzież była zachwycona żona, ponieważ była ubrana jak do łóżka, normalnie nigdy by tak nie wyszła. Miała na sobie pończochy kabaretki, Lateksową mini sukienkę z odsłoniętymi plecami oraz szpilki na koturnie wysokie. Wyglądała mega wyzywająco. Chłopakom widziałem ciekła ślinka, a żona ich pod puszczała. Kiedy mieliśmy wychodzić i pobawić się w 2 za próbowałem jej zadanie : dzisiaj musisz wybrać jednego z nich pójdzie z nami a potem zobaczymy... Stwierdziła, że woli starszych, ale podjęła wyzwanie. Przez cały czas brat solenizanta Tomek slinil się na nią, tańczył jednak czuł respekt ponieważ byłem tam ja. Nie był w ogóle w typie żony miał 190 cm wzrostu, był mega szczupły 

Kiedy już wychodziliśmy i się żegnaliśmy zapytaliśmy się go czy nie chciał by z nami na chwilę skoczyć do nas na górę porozmawiać. (wcześniej ja z nim rozmawiałem co by chciał o możliwościach itd). Złapał przynętę. Kiedy do nas weszliśmy, żona nas przeprosiła i powiedziała, że. Musi na chwilę do. Łazienki, jednak kiedy wróciła miała na sobie lateksowa sukienkę, kabaretki oraz szpilki ma koturnie. Nigdy nie zapomnimy jego miny. Zapytałem czy podoba mu się moja żona, był zmieszany jednak powiedział że. Jest strasznie wyzywająca. Powiedziała mu żeby poszedł do łazienki i ma wyjść nagi, nie zadawaj pytań co Ty na to. Zrobił to w 3 sekundy. Kiedy wyszedł zmieszany, był mega chudy, miał normalnego kutasa porównywalnego do mojego, zakrywał go przez chwilkę, wstydził się. Kazaliśmy mu usiąść i rozmawiać. Po chwili stwierdziłem że ich zostawiam i sam skocze się odświeżyć. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszedłem do łazienki i zostawiłem otwarte drzwi slyszalem tylko odgłosy całowania oraz słowa żony żeby się nie wstydizl. Wywiązała się między nimi rozmowa, którą prezerwala żona gdzie powiedziała że dzisiaj jest jej zabawką i ma ją mega wyruchac... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem słyszałem tylko odgłosy całowania oraz jak kazała mu wylizać cipke...kiedy doszła nie kazała przestawać... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wszedłem dalej lizał jej cipke, a jego kutas był twardy strasznie. Podszedłem do nich, pocałowałem żonę i kazałem mu w nią wejść. Był zmieszanych, zapytał "serio mogę" 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałem żeby nie pierdolil i założył gumkę l, która podałem mu. Założył i od razu zacza ją mega pieprzyc.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy w nią wszedł kazała żeby ją mega wypierdolił. Mega się tym podkręcił i zaczą szybko bzykać...mega się nakręcił. W trakcie żona gdy go pytała czy się podoba tylko. Kiwał głową... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odepchnęła go, i kazała się położyć. Zanim w niego weszła obciągnęła mu i masowała jego jajka. Pocałowała go, zabrała jego Kurasa i wsadziła w swoją cipke 

Kiedy był w niej cały zzapytala czy się podoba i spojrzała też na mnie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy ja pieprzyl kazała podejść, złapała mojego kutasa i zaczęła mi walić konia. Całowaliśmy się i pytała czy się mi podoba itd

W trakcie spuściłem się, ale. Kutas dalej stał. Uśmiechnęła się i powiedział tylko ze widzi że mi się podoba... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...