Skocz do zawartości
Ragnar1981

W którą dziurkę hotki najbardziej lubią wchodzić bulle, a w jakiej najbardziej lubią widzieć bulla rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

U nas żona lubi do ust z finałem, a ja jako rogacz wolę patrzeć jak jest brana w cipkę😇

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najprzyjemniejsza jest dla mnie cipka, ale w ustach i akcie seksu oralnego jest coś bardziej intymnego - różnica wysokości, kontakt wzrokowy.

Tym niemniej każda dziurka chętnie i z przyjemnością oddana to skarb ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, jak już zauważyli przedmówcy, wiele zależy od sytuacji. 

Ale, jeśli skoncentrować się na preferencjach:

1) anal:

- zwłaszcza kiedy mąż jest w jej cipce. Pozwala im to się widzieć, całować etc.

- kiedy mąż patrzy, jak dobieram się do tyłka hotki, zwłaszcza jeśli ona za tym nie przepada. Kiedy widzi ten grymas, zagryzania warg, słyszy te jęki

- kiedy hotka jest na czworaka, a mąż pod nią i może lizać jej cipkę w trakcie

Tu jest jeszcze dodatkowy aspekt - hotki często wykorzystują anal, jako narzedzie kontroli nad rogaczem, bo pozwalaja na niego tylko kochankowi..

2) oral 

- mocny, zdecydowany, głęboki i bez hamulców - zwłaszcza kiedy hotka jest na kolanach

- kiedy jest lizana przez rogacza

3) cipka

- tu też wiele możliwości - od bycia na czworaka (wtedy rogacz może ją lizać jak przy analu)

W trakcie zabawy najbardziej lubię kiedy rogacz jest albo w klatce i może obserwować albo kiedy hotka obsługuje go tylko ręką. Oczywiście może być i więcej, ale z reguły kiedy ja już z nią skończę.

A zabawy ze spermą (wylizywanie z hotki, przekazanie jej z pocałunkiem etc.) to temat na osobną rozmowę 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...