Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.12.2013 o 14:05, peper pisze:

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

I takich rogaczy lubię hehe 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.09.2022 o 15:17, Maniek0613 pisze:

Mnie bardzo kręci jak mąż zlizuje moją spermę ze swojej żony. Jak to widzę praktycznie od razu jestem gotowy na drugą rundę. 🙂

Mam podobnie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.06.2022 o 03:51, Taka Parka pisze:

(rogacz) muszę się przyznać a w tym gronie będzie to zdecydowanie najłatwiejsze że uwielbiam zlizywać nasienie po spotkaniu lub w trakcie kiedy jestem obecny 🙂🙂🙂 

Okazji było kilka 

Od własnego nasienia że stóp hotki po własną rękę masturbując się podczas spotkania...

Co do kochanka/ kochanków było to w chwili obecnej nasienie z cipki, pupy a że obecny kochanek mojej drugiej połowy naprawdę ma obfity orgazm to dopisać możemy jeszcze uda hotki 🙂🙂 więc jeśli mogę być podczas spotkania z niecierpliwością oczekuje na swoją własną kolej a czasem trafia się taka okazja X2 w niedługim przedziale czasowym. Kiedyś taka myśl nie przeszła by mi nawet przez głowę, a co dopiero gdy by mi ktoś powiedział że mi się to spodoba. 

No i zajebista z was parka ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.10.2019 o 18:56, Ferris Buller pisze:

Widok uległego rogacza zlizującego autograf Kochanka zostawiony gdziekolwiek na Hotce to iście nieziemski widok dla każdego ogiera alfa...

Dobrze napisane. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...